Näset Padel Club i Malmö

Uppdaterad 2022-11-18 08:18:37

Näset Padel Club är ett företag eller organisation i Malmö som är verksamt inom branscherna Padelbana, .

Beskrivning av Näset Padel Club, Malmö

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Näset Padel Club i Malmö:

Näset Padel Club
Näset Padel Club. Efter 10 år som Padelfantaster bestämde vi oss 2011 för att bygga en egen padelbana. 2015 öppnade vi en ny anläggning med, som vi ser det, perfekta förutsättningar för padelspel —NPC Fosie, i Malmö.

Näset Padel Club i Malmö erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Näset Padel Club i Malmö, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Näset Padel Club i Malmö

AdressBronsåldersgatan 16, 213 76 Malmö
Hemsidahttps://www.nasetpadelclub.se/

Karta och vägbeskrivning till Näset Padel Club i Malmö

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Näset Padel Club i Malmö om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, .

Öppettider hos Näset Padel Club i Malmö

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Näset Padel Club i Malmö.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Näset Padel Club

Nedan hittar ni några företag relaterade till Näset Padel Club i Malmö som också är verksamma inom branscher som Padelbana, .