Nöjesfabriken i Karlstad

Uppdaterad 2022-11-18 08:14:17

Nöjesfabriken är ett företag eller organisation i Karlstad som är verksamt inom branscherna Evenemangsutrymme, Bowlinghall, Konferenslokaler, Mäss- och utställningsanläggning, Konsertlokal, Nattklubb, Restaurang, .

Beskrivning av Nöjesfabriken, Karlstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Nöjesfabriken i Karlstad:

Restaurang, konferens och bowling i Karlstad
På Nöjesfabriken i Karlstad finns konferens, restaurang, bowling, livescen, nattklubb och bar. Välkommen!

Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering : Rullstolsanpassad toalett : Rullstolsanpassade sittplatser :

Kontakta Nöjesfabriken i Karlstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Nöjesfabriken i Karlstad

AdressKarlagatan 42, 652 23 Karlstad
Telefon+4654222200
Hemsidahttp://www.nojesfabriken.se/

Karta och vägbeskrivning till Nöjesfabriken i Karlstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Nöjesfabriken i Karlstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Evenemangsutrymme, Bowlinghall, Konferenslokaler, Mäss- och utställningsanläggning, Konsertlokal, Nattklubb, Restaurang, .

Öppettider hos Nöjesfabriken i Karlstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Nöjesfabriken i Karlstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Nöjesfabriken

Nedan hittar ni några företag relaterade till Nöjesfabriken i Karlstad som också är verksamma inom branscher som Evenemangsutrymme, Bowlinghall, Konferenslokaler, Mäss- och utställningsanläggning, Konsertlokal, Nattklubb, Restaurang, .