miniStuds Falkenberg i Falkenberg

Uppdaterad 2022-11-18 00:09:25

miniStuds Falkenberg är ett företag eller organisation i Falkenberg som är verksamt inom branscherna Gymnastikklubb, .

Beskrivning av miniStuds Falkenberg, Falkenberg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget miniStuds Falkenberg i Falkenberg:

MINIStuds
MINIStuds erbjuder gymnastik för de allra minsta barnen. Målet är att öka motoriken och främja rörelse – boka en plats till ditt barn idag!

miniStuds Falkenberg i Falkenberg erbjuder också följande bekvämligheter:

Passar för barn : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta miniStuds Falkenberg i Falkenberg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för miniStuds Falkenberg i Falkenberg

AdressHjortvägen 6, 311 41 Falkenberg
Hemsidahttp://www.ministuds.se/

Karta och vägbeskrivning till miniStuds Falkenberg i Falkenberg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till miniStuds Falkenberg i Falkenberg om ni har behov av hjälp inom med något inom Gymnastikklubb, .

Öppettider hos miniStuds Falkenberg i Falkenberg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för miniStuds Falkenberg i Falkenberg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till miniStuds Falkenberg

Nedan hittar ni några företag relaterade till miniStuds Falkenberg i Falkenberg som också är verksamma inom branscher som Gymnastikklubb, .