Lundaland Ideell Förening i Kävlinge

Uppdaterad 2022-11-17 20:18:35

Lundaland Ideell Förening är ett företag eller organisation i Kävlinge som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av Lundaland Ideell Förening, Kävlinge

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Lundaland Ideell Förening i Kävlinge:

Välkommen - Leader Lundaland
Lokalt ledd utveckling genom leadermetoden i Kävlinge, Lomma, Lund, Staffanstorp och Eslöv. Projektstöd för att förverkliga idéer om lokal utveckling.

Lundaland Ideell Förening i Kävlinge erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Lundaland Ideell Förening i Kävlinge, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Lundaland Ideell Förening i Kävlinge

AdressKullagatan 2, 244 31 Kävlinge
Hemsidahttp://www.leaderlundaland.se/

Karta och vägbeskrivning till Lundaland Ideell Förening i Kävlinge

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Lundaland Ideell Förening i Kävlinge om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos Lundaland Ideell Förening i Kävlinge

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Lundaland Ideell Förening i Kävlinge.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Lundaland Ideell Förening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Lundaland Ideell Förening i Kävlinge som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .