Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten

Uppdaterad 2022-11-17 20:04:40

Lotta Svärds gruppbostad är ett företag eller organisation i Hägersten som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av Lotta Svärds gruppbostad, Hägersten

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten:

Lotta Svärds gruppbostad - Stockholms stad

Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten

Adress129 57 Hägersten
Telefon+46850823360
Hemsidahttps://www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=df6f19a2d4804a7f8ea965c3a0963a8e

Karta och vägbeskrivning till Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Lotta Svärds gruppbostad

Nedan hittar ni några företag relaterade till Lotta Svärds gruppbostad i Hägersten som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .