Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka

Uppdaterad 2022-11-17 17:08:15

Kungsbacka Ju-jutsu är ett företag eller organisation i Kungsbacka som är verksamt inom branscherna Kampsportsklubb, .

Beskrivning av Kungsbacka Ju-jutsu, Kungsbacka

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka:

Hem | kungsbacka ju-jutsu
Som nybörjare i ju-jutsu krävs inga förkunskaper. Du behöver inte alls vara någon atlet för att börja träna ju-jutsu, men träningen kan däremot göra dig vig...

Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka

Adress434 32 Kungsbacka
Hemsidahttp://www.kungsbackajujutsu.se/

Karta och vägbeskrivning till Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka om ni har behov av hjälp inom med något inom Kampsportsklubb, .

Öppettider hos Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Kungsbacka Ju-jutsu

Nedan hittar ni några företag relaterade till Kungsbacka Ju-jutsu i Kungsbacka som också är verksamma inom branscher som Kampsportsklubb, .