Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-13 19:45:35

Antidiskrimineringsbyrån Väst är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Ideell förening, .

Beskrivning av Antidiskrimineringsbyrån Väst, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg:

Start - Antidiskrimineringsbyrån Väst
Antidiskrimineringsbyrån Väst ger juridiska råd och stöd till den som diskriminerats. Vi föreläser och ger utbildningar om diskriminering och hur den kan motverkas.

Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg

AdressFörsta Långgatan 30, 413 27 Göteborg
Telefon+46738564400
Hemsidahttp://www.gbgrc.se/

Karta och vägbeskrivning till Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, .

Öppettider hos Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Antidiskrimineringsbyrån Väst

Nedan hittar ni några företag relaterade till Antidiskrimineringsbyrån Väst i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, .