Annorlunda Catering AB i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-13 19:44:26

Annorlunda Catering AB är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Cateringverksamhet, Evenemangskoordinator, Eventlokal, Restaurang, .

Beskrivning av Annorlunda Catering AB, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Annorlunda Catering AB i Stockholm:

Catering, Event och Festlokaler i Stockholm - Annorlunda Event & Catering
Catering, Event och Festlokaler i Stockholm. Annorlunda erbjuder förstklassig catering med allt från vegetariskt, husman och internationellt till mingelmat och trerättersmenyer. Vi arrangerar såväl stora event som mindre fester, hemma hos eller i våra festlokaler! Varmt välkommen att kontakta Annorlunda!

Annorlunda Catering AB i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Hemkörning :

Kontakta Annorlunda Catering AB i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Annorlunda Catering AB i Stockholm

AdressKommendörsgatan 26, 114 44 Stockholm
Telefon+4686614500
Hemsidahttp://www.annorlunda.se/

Karta och vägbeskrivning till Annorlunda Catering AB i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Annorlunda Catering AB i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Cateringverksamhet, Evenemangskoordinator, Eventlokal, Restaurang, .

Öppettider hos Annorlunda Catering AB i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Annorlunda Catering AB i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Annorlunda Catering AB

Nedan hittar ni några företag relaterade till Annorlunda Catering AB i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Cateringverksamhet, Evenemangskoordinator, Eventlokal, Restaurang, .