Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-17 14:29:01

Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Ideell förening, .

Beskrivning av Korpen Stockholms Motionsidrottsförening, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm:

Träning och hälsa | Motionsidrott för alla | Korpen Stockholm
Korpen Stockholm är en förening som erbjuder glädje och gemenskap genom träning. Hos oss är alla välkomna. De flesta förknippar oss med fotboll eller innebandy men visste du att vi också erbjuder bland annat yoga, padel, bordtennis, zumba och handboll. Klicka på Aktiviteter för att få en snabb överblick över alla våra aktiviteter. Vi ser fram emot att sporta och ha kul tillsammans med dig!

Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Hbtq+-vänlig :

Kontakta Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm

AdressSkansbrogatan 7, 118 60 Stockholm
Telefon086996380
Hemsidahttps://www.korpen.se/korpenstockholm

Karta och vägbeskrivning till Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, .

Öppettider hos Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Korpen Stockholms Motionsidrottsförening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Korpen Stockholms Motionsidrottsförening i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, .