Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås

Uppdaterad 2022-11-17 14:28:49

Korpen Borås Motionsidrottsförening är ett företag eller organisation i Borås som är verksamt inom branscherna Klubb, .

Beskrivning av Korpen Borås Motionsidrottsförening, Borås

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås:

Korpen Borås - IdrottOnline Klubb

Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås

AdressViskastrandsgatan 5, 506 30 Borås
Telefon033120410
Hemsidahttp://www.korpenboras.se/

Karta och vägbeskrivning till Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås om ni har behov av hjälp inom med något inom Klubb, .

Öppettider hos Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Korpen Borås Motionsidrottsförening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Korpen Borås Motionsidrottsförening i Borås som också är verksamma inom branscher som Klubb, .