Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad

Uppdaterad 2022-11-17 12:54:00

Karlstads Universitets Idrottsförening är ett företag eller organisation i Karlstad som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av Karlstads Universitets Idrottsförening, Karlstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad:

Karlstad Universitet Idrottsförening
Karlstads universitets idrottsförening - det bästa träningsalternativet för studenter.

Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad

AdressUniversitetsgatan 2, 656 37 Karlstad
Telefon+46547002245
Hemsidahttp://www.kauif.se/

Karta och vägbeskrivning till Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Karlstads Universitets Idrottsförening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Karlstads Universitets Idrottsförening i Karlstad som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .