Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå

Uppdaterad 2022-11-17 12:45:36

Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai är ett företag eller organisation i Umeå som är verksamt inom branscherna Kampsportsklubb, .

Beskrivning av Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai, Umeå

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå:

Kontakta oss – Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai

Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå

AdressVargvägen 109, 906 42 Umeå
Telefon+46708661778
Hemsidahttp://www.karatesallskapet.se/kontakta-oss/

Karta och vägbeskrivning till Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå om ni har behov av hjälp inom med något inom Kampsportsklubb, .

Öppettider hos Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai

Nedan hittar ni några företag relaterade till Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai i Umeå som också är verksamma inom branscher som Kampsportsklubb, .