Kalmar Södra IF i Kalmar

Uppdaterad 2022-11-17 12:37:50

Kalmar Södra IF är ett företag eller organisation i Kalmar som är verksamt inom branscherna Fotbollsklubb, Förening eller organisation, Idrottsplan, Fotbollsplan, Rugby, Fotbollsträning, .

Beskrivning av Kalmar Södra IF, Kalmar

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Kalmar Södra IF i Kalmar:

Kalmar Södra Idrottsförening

Kalmar Södra IF i Kalmar erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Kalmar Södra IF i Kalmar, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Kalmar Södra IF i Kalmar

AdressLasarettsvägen, 392 44 Kalmar
Telefon+4648024595
Hemsidahttp://www.kalmarsodra.se/

Karta och vägbeskrivning till Kalmar Södra IF i Kalmar

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Kalmar Södra IF i Kalmar om ni har behov av hjälp inom med något inom Fotbollsklubb, Förening eller organisation, Idrottsplan, Fotbollsplan, Rugby, Fotbollsträning, .

Öppettider hos Kalmar Södra IF i Kalmar

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Kalmar Södra IF i Kalmar.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Kalmar Södra IF

Nedan hittar ni några företag relaterade till Kalmar Södra IF i Kalmar som också är verksamma inom branscher som Fotbollsklubb, Förening eller organisation, Idrottsplan, Fotbollsplan, Rugby, Fotbollsträning, .