Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar

Uppdaterad 2022-11-17 11:42:53

Kalmar Fabriks-& Hantverksförening är ett företag eller organisation i Kalmar som är verksamt inom branscherna Ideell förening, .

Beskrivning av Kalmar Fabriks-& Hantverksförening, Kalmar

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar:

Kalmar Fabriks- & Hantverksförening

Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar

AdressKaggensgatan 3, 392 32 Kalmar
Telefon+4648014430
Hemsidahttp://www.kfhf.se/

Karta och vägbeskrivning till Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, .

Öppettider hos Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Kalmar Fabriks-& Hantverksförening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Kalmar Fabriks-& Hantverksförening i Kalmar som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, .