Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda

Uppdaterad 2022-11-16 21:27:10

Ivra Åkered - Ivra kurser är ett företag eller organisation i Västra Frölunda som är verksamt inom branscherna Sportcenter, Gymnastikklubb, Musikskola, .

Beskrivning av Ivra Åkered - Ivra kurser, Västra Frölunda

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda:

Kurser för barn, vuxna och familjer i Göteborg - Ivra kurser
I Göteborg har vi massor av aktiviteter: barndans, dans, gymnastik, parkour, capoeira, yoga, akrobatik, cirkus, teater, gitarr, piano och träning för hela familjen.

Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda

AdressCinnobergatan 41, 421 65 Västra Frölunda
Telefon+46313524979
Hemsidahttps://www.ivrakurser.se/

Karta och vägbeskrivning till Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda om ni har behov av hjälp inom med något inom Sportcenter, Gymnastikklubb, Musikskola, .

Öppettider hos Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Ivra Åkered - Ivra kurser

Nedan hittar ni några företag relaterade till Ivra Åkered - Ivra kurser i Västra Frölunda som också är verksamma inom branscher som Sportcenter, Gymnastikklubb, Musikskola, .