Itrim Västerås i Västerås

Uppdaterad 2022-11-16 21:26:08

Itrim Västerås är ett företag eller organisation i Västerås som är verksamt inom branscherna Gym, Hälsoklubb, Viktminskning, .

Beskrivning av Itrim Västerås, Västerås

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Itrim Västerås i Västerås:

Itrim hjälper dig gå ner i vikt | Itrim
Itrim erbjuder ett världsledande program för snabb och varaktig viktminskning, genom en sund kombination av träning, mat och motivation.

Itrim Västerås i Västerås erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Itrim Västerås i Västerås, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Itrim Västerås i Västerås

AdressStora Gatan 46, 722 12 Västerås
Telefon+4621838000
Hemsidahttp://www.itrim.se/?pmtRef=1

Karta och vägbeskrivning till Itrim Västerås i Västerås

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Itrim Västerås i Västerås om ni har behov av hjälp inom med något inom Gym, Hälsoklubb, Viktminskning, .

Öppettider hos Itrim Västerås i Västerås

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Itrim Västerås i Västerås.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Itrim Västerås

Nedan hittar ni några företag relaterade till Itrim Västerås i Västerås som också är verksamma inom branscher som Gym, Hälsoklubb, Viktminskning, .