ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona

Uppdaterad 2022-11-16 21:23:12

ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA är ett företag eller organisation i Landskrona som är verksamt inom branscherna Ideell förening, Helig plats, .

Beskrivning av ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA, Landskrona

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona:

Islamisk Försemligen i Landskrona/Home

ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona

AdressSilvergården 11C, 261 43 Landskrona
Telefon+46732334330
Hemsidahttp://www.ifil.se/

Karta och vägbeskrivning till ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, Helig plats, .

Öppettider hos ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA

Nedan hittar ni några företag relaterade till ISLAMISKA FÖRSAMLINGEN I LANDSKRONA i Landskrona som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, Helig plats, .