Inkonst i Malmö

Uppdaterad 2022-11-16 21:07:22

Inkonst är ett företag eller organisation i Malmö som är verksamt inom branscherna Scen, Konstgalleri, Klubb, Konsertlokal, Teater, Konserthus, Inspelningsstudio, .

Beskrivning av Inkonst, Malmö

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Inkonst i Malmö:

Home - Inkonst
Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik, samtal och andra konstformer. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje.

Inkonst i Malmö erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Inkonst i Malmö, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Inkonst i Malmö

AdressBergsgatan 29, 214 22 Malmö
Telefon+46707547764
Hemsidahttp://inkonst.com/

Karta och vägbeskrivning till Inkonst i Malmö

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Inkonst i Malmö om ni har behov av hjälp inom med något inom Scen, Konstgalleri, Klubb, Konsertlokal, Teater, Konserthus, Inspelningsstudio, .

Öppettider hos Inkonst i Malmö

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Inkonst i Malmö.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Inkonst

Nedan hittar ni några företag relaterade till Inkonst i Malmö som också är verksamma inom branscher som Scen, Konstgalleri, Klubb, Konsertlokal, Teater, Konserthus, Inspelningsstudio, .