Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall

Uppdaterad 2022-11-16 20:28:07

Hudiksvalls Bowlinghalls Förening är ett företag eller organisation i Hudiksvall som är verksamt inom branscherna Bowlinghall, Kafé, .

Beskrivning av Hudiksvalls Bowlinghalls Förening, Hudiksvall

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall:

Hudiksvallsbowlinghall
8 Bowlingbanor med ett litet café. Bra parkeringsmöjligheter utanför. Fredag och lördag är det Cosmic Bowling. 500m från centrum.

Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall

AdressDrottninggatan 21, 824 30 Hudiksvall
Telefon+4665014680
Hemsidahttp://hudiksvallsbowlinghall.se/

Karta och vägbeskrivning till Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall om ni har behov av hjälp inom med något inom Bowlinghall, Kafé, .

Öppettider hos Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Hudiksvalls Bowlinghalls Förening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Hudiksvalls Bowlinghalls Förening i Hudiksvall som också är verksamma inom branscher som Bowlinghall, Kafé, .