Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad

Uppdaterad 2022-11-16 19:30:41

Hemfosa Kristianstad AB är ett företag eller organisation i Kristianstad som är verksamt inom branscherna Fastighetsförvaltning, .

Beskrivning av Hemfosa Kristianstad AB, Kristianstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad:

SBB – Samhällsbyggnadsbolaget – Bostäder och samhällsfastigheter
Samhällsbyggnadsbolaget med ambition att bli Nordens största fastighetsbolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad

AdressVästra Storgatan 51B, 291 31 Kristianstad
Telefon+4644193360
Hemsidahttp://www.hemfosa.se/

Karta och vägbeskrivning till Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Fastighetsförvaltning, .

Öppettider hos Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Hemfosa Kristianstad AB

Nedan hittar ni några företag relaterade till Hemfosa Kristianstad AB i Kristianstad som också är verksamma inom branscher som Fastighetsförvaltning, .