Aikido Shuren i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-13 16:35:06

Aikido Shuren är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Aikido-skola, .

Beskrivning av Aikido Shuren, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Aikido Shuren i Göteborg:

Aikido Shuren Dojo - traditionell Iwama ryu
Aikido Shuren Dojo är en liten klubb med traditionel budo - alla tränar Aikido Shuren Dojo Göteborg är en liten klubb - inte större än att var och en, nyanländ eller gammal i gården, ses och bekräftas som person

Aikido Shuren i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Aikido Shuren i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Aikido Shuren i Göteborg

AdressHerkulesgatan 56, 417 01 Göteborg
Telefon0704124474
Hemsidahttp://www.aikishuren.se/kontakt/kontakt.html

Karta och vägbeskrivning till Aikido Shuren i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Aikido Shuren i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Aikido-skola, .

Öppettider hos Aikido Shuren i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Aikido Shuren i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Aikido Shuren

Nedan hittar ni några företag relaterade till Aikido Shuren i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Aikido-skola, .