Hamnmagasinet i Nyköping

Uppdaterad 2022-11-16 19:06:24

Hamnmagasinet är ett företag eller organisation i Nyköping som är verksamt inom branscherna Restaurang, Bar, Nattklubb, .

Beskrivning av Hamnmagasinet, Nyköping

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Hamnmagasinet i Nyköping:

Restaurang | Hamnmagsinet | Sverige
Med god mat och dryck, lättsam stämning, avslappnad miljö samt bokade evenemang hela sommaren så håller vi kursen högt för vad vi vill att Hamnmagasinet ska vara!

Hamnmagasinet i Nyköping erbjuder också följande bekvämligheter:

Passar för barn : Rullstolsanpassad parkering : Hemkörning : Avhämtning : Servering : Snabb service : Vegetariska alternativ : Fri klädsel : Grupper : Bra drinkar : Alkohol : Vin : Öl : Bar på plats : Mysigt : Tar emot bokningar : Nyttiga alternativ :

Kontakta Hamnmagasinet i Nyköping, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Hamnmagasinet i Nyköping

AdressÖstra Skeppsbron 1, 611 35 Nyköping
Telefon+46155269292
Hemsidahttp://hamnmag.se/

Karta och vägbeskrivning till Hamnmagasinet i Nyköping

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Hamnmagasinet i Nyköping om ni har behov av hjälp inom med något inom Restaurang, Bar, Nattklubb, .

Öppettider hos Hamnmagasinet i Nyköping

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Hamnmagasinet i Nyköping.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Hamnmagasinet

Nedan hittar ni några företag relaterade till Hamnmagasinet i Nyköping som också är verksamma inom branscher som Restaurang, Bar, Nattklubb, .