Agersta Padel Club i Bälinge

Uppdaterad 2022-11-13 16:32:40

Agersta Padel Club är ett företag eller organisation i Bälinge som är verksamt inom branscherna Padelklubb, .

Beskrivning av Agersta Padel Club, Bälinge

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Agersta Padel Club i Bälinge:

Agersta Padel Club - Spela padel utomhus i vacker lant- & herrgårdsmiljö 6 minuter från Uppsala
Padel Uppsala, Padel Bälinge, padelbanor utomhus, padel ute, utebanor padel, padellektioner uppsala, padelkurs uppsala, padelläger uppsala, padelanläggning uppsala, uppsala padel

Agersta Padel Club i Bälinge erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Agersta Padel Club i Bälinge, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Agersta Padel Club i Bälinge

AdressAgersta 9, 743 86 Bälinge
Telefon+46737136677
Hemsidahttp://www.agerstapadel.se/

Karta och vägbeskrivning till Agersta Padel Club i Bälinge

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Agersta Padel Club i Bälinge om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelklubb, .

Öppettider hos Agersta Padel Club i Bälinge

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Agersta Padel Club i Bälinge.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Agersta Padel Club

Nedan hittar ni några företag relaterade till Agersta Padel Club i Bälinge som också är verksamma inom branscher som Padelklubb, .